Sidder du meget ned på arbejdet? Sådan afhjælper og forebygger du smerter

Sidder du meget ned på arbejdet? Sådan afhjælper og forebygger du smerter

Sådan forebygger du smerter fra dårlig kropsholdning

Her er en kort indholdsfortegnelse over artiklen:

 

Introduktion

Dårlig kropsholdning kan være kommet af mange forskellige årsager. Uanset hvordan det er kommet, så kan føre til smerter og ubehag. Ved at indføre gode vaner og foretage små ændringer i din daglige rutine kan du forebygge, at der opstår smerter og ømhed.

 

Din kontorstol er altafgørende for din kropsholdning

Når din stol har den forkerte højde, er det let at glide ned af stolen eller sidde med fødderne svævende over jorden. Selv om denne stilling kan føles behagelig og afslappet, kan den forårsage smerter i det lange løb. Find i stedet en stol, der har lændestøtte, så du kan holde dig i en sund vinkel til at arbejde.

For eksempel: Hvis du ikke kan sænke din stol langt nok, kan du placere en fodskammel under det ene ben, så det er i niveau med dine hofter, når du sidder. Dette vil hjælpe med at forhindre rygsmerter fra at sidde for langt tilbage i sædet.

 

En massagepistol kan afhjælpe spændinger i ryg og nakke.

En massagepistol er en bærbar håndholdt enhed, som du kan bruge til at massere din ryg og nakke. I modsætning til traditionelle massageapparater, som kræver, at du skal sætte stikket i en stikkontakt, er massagepistolen batteridrevet og bærbar. Når du trykker på knappen på apparatet, begynder det at massere med det samme.

Heldigvis koster en massagepistol ikke alverden. Den er overkommelig nok til, at de fleste mennesker vil have råd til en. Prispunktet gør den især nyttig for atleter, der har brug for restitution efter hård træning, fordi de ikke har adgang til professionelle fysioterapeuter hele tiden. Med en massagepistol i hånden kan de effektivt hjælpe deres restitution på vej. Vi har lavet en guide til bedre restitution.

 

Slip af med smerter forårsaget af dårlig kropsholdning. Kom i gang i dag!

Du kan tage handling i dag for at reducere smerter forårsaget af dårlig kropsholdning. Du kan også effektiv arbejder med at forebygge skader og smerter. Gode tips er følgende:

  • Prøv at holde hyppige pauser fra at sidde ned
  • Brug en massagepistol ofte
  • Køb et hæve sænke skrivebord
 

Konklusion

Det er let at glemme sin kropsholdning, men når du først ved, hvordan du skal passe på den, og når du begynder at gøre det, vil du få det meget bedre. Det kan være svært at identificere hvordan en dårlig kropsholdning er opstået. Det vigtigste er at undgå lange dage foran computeren, uden at stå op. Og så er en massagepistol også et godt supplement.