En virksomhed med en mission
Vores historie

Nordicvibegun er en lille dansk startup fra København. Selvom vi er en lille startup, har vi altid haft store armbevægelser. Lige siden vi første gang satte os for at ændre danskernes opfattelse af hvad restitution er.

Der er desværre alt for mange der til dagligt går rundt med smerter i muskler og led. Næsten alle danskere oplever smerte i nakken efter lange siddende arbejdsdage. Det er vores mål at give danskerne en mulighed for altid at have effektiv og smertelindrene massage lige ved hånden.

Træning skal være sjovt

Vi tror på, at man ikke kan sælge noget man ikke selv vil købe. Vi har alle har selv døjet med smerter i muskler og led, grundet motion og lange arbejdsdage, så for os har stiftelsen af Nordicvibegun været med motivation for, at løse et problem vi allerede selv havde.

Vi har selv mærket på egen krop hvordan massagepistolen har gjort træning sjovt igen. Nu er der ikke længere smerter i knæene eller ømhed i lårene efter en løbetur.

Et produkt for alle

Vores mission har aldrig været at lave et produkt, som udelukkende var til gavn for elite atleter. Vores massagepistol er for alle! Det betyder, at massagepistolen er udviklet til at kunne bruges på niveau med professionel sportsmassage, som hardcore atleter er vant til. Men det betyder også, at massagepistolen kan anvendes af alle og enhver, som ønsker behagelig massage, der kan afspænde muskler og lindre smerter.

PRO ELITE MASSAGEPISTOL
PRO ELITE MASSAGEPISTOL
PRO ELITE MASSAGEPISTOL
PRO ELITE MASSAGEPISTOL
PRO ELITE MASSAGEPISTOL

PRO ELITE MASSAGEPISTOL

Normal pris1.099 kr
/

Massagepistolen er til dig, der er træt af, at træning eller lange arbejdsdage giver smerter og ømhed i muskler og led, som f.eks. nakken eller knæet. Massagen stimulerer blodomløbet, accelerer restitutionen og frigører affaldsstoffer fra musklerne. Du får 6 hoveder, 30 massagehastigheder og op til 4 timers massage pr. opladning.

Farve